NA DVIJE LOKACIJE, VEĆ VIŠE OD DVADESET GODINA U ZAGREBU.

Jedinstveni smo salon za sunčanje i njegu kože koji svojim interijerom i profesionalnim osobljem utemeljuje pružanje usluga kako bi vaša koža bila lijepa i podatna.
KORISTIMO NAJBOLJE KREME

PROFESIONALNO OSOBLJE 

NUDIMO POVOLJNE CIJENE

Briga o zdravlju, atraktivan i dinamičan izgled, njega kože stvaraju samouvjerenost u Vama, pomažu Vam da ostanete atraktivni i u dobroj formi. Bez obzira što možda spadate u sretnice čija koža je pigmentirana i njegovana , a ten Vam je uglavnom uravnotežen, u solariju Suncokret možete izabrati za sebe ili kao poklon za svoju prijateljicu različite tretmane tamnjenja.

Međutim, ukoliko ste primijetili da Vam se koža promijenila, ne brinite, iz bogate palete kozmetičkih tretmana moći ćete izabrati idealan tretman za Vašu kožu a na Vama je da donesete odluku. Sve veća zahtjevnost moderne žene i ubrzani tempo života za nas su izazov. Vodeći se najnovijim istraživanjima i stalnim nadopunjavanjem naših usluga obraćamo se svakoj osobi pojedinačno vodeći računa o njezinim potrebama, bez obzira da li je riječ o isključivo klasičnim uslugama tamjenja ili specijalnim uslugama tamljenja i njege kože

Nakon ljeta, imperativ je ostati dugo tamnije boje pa boju možete obnoviti i održavati u našem već tradicionalnom solariju Suncokret. Održavanje i njega Vaše boje kože danas je umjetnost. Baš zbog toga jako je važno povjeriti njegu stručnjacima! NOVO!!! U našoj beauty ponudi od sada možete koristiti i Mystic Tan s kojim u kratkom vremenu možete ostvariti savršeni preplanuli ten. Svi preparati koji se koriste u procesu ostvarivanja Vašeg željenog tena su na prirodnoj bazi šećerne trske, aloe-vere i zelenog čaja.

Proces ravnomjernog nanošenja boje na Vašu kožu temelji se na novoj automatskoj HD i Magnet tehnologiji. Boja se raspršuje automatski u obliku mikro čestica magle uz pomoć specijalne mlaznice koje Vaše tijelo savršeno prima na sebe stojeći na specijalnoj Mystic Tan magnetnoj ploči. Postoji mogućnost odabira tri različite nijanse i tipa boje za Vašu kožu. Oko savjetovanja i preporuke vezano uz odabir boje tu je i naše profesionalno osoblje.

Obratite nam se s povjerenjem!

Vaš studio za sunčanje Suncokret
GALERIJA